VVS videoer

Renovering af badeværelse
Montering af vandhane
Quooker
Varmvands-beholder fjernvarme
Varmvandsbeholder fjernvarme
Flere vidoer

Find flere videoer

Kalkfrit hjem
Montering af vandhane
Quooker
Varmvandsbeholder fjernvarme

Det siger vores
kunder om os

Facebook

★★★★★

Ved hvad de foretager sig

Super kompetente folk som virkelig ved hvad de foretager sig 🙂 5 stjerner
Face-Book logo
Nikolaj
via Facebook

★★★★★

Super service

Super service og hurtigt på pletten.
Face-Book logo
Lars
via Facebook

★★★★★

Varm anbefaling

Perfekt arbejde og vejledning, varmt anbefale firmaet til andre som har brug for et firma som holder hvad de laver.
Face-Book logo
Nikolej
via Facebook
Håndværker

★★★★★

Renovation af badeværelse

Som det eneste af 3 andre VVS firmaer fik jeg hurtigt svar på forespørgsel vedrørende renovation af badeværelse. Har fået en venlig og imødekommende betjening. Resultatet er meget tilfredsstillende.
Smiley icon
Harriet
via Anmeld Håndværker

★★★★★

Klar anbefaling

Jeg havde et problem med at mit toilet løb. KvikVVS var hurtig til at komme ud og fikse det. Der opstod udfordringer undervej fordi tidligere vvs’er ikke have bygget toilettet ordentlig ind i væggen. Jeg blev orienteret og havde mulighed for at vælge fremgangsmåde og blev også orienteret om ca. priser. Jeg synes også det var fedt de havde en lærling med og ekstra cool at der var 100% rabat på lærlingen. De efterlod stedet i fin stand og opryddet. Er meget tilfreds med hele forløbet. Kan klart anbefale dem.
Smiley icon
Anders
via Anmeld Håndværker

★★★★★

VVS-arbejde

Vi fik udskiftet nogle rør, samlinger, bundpropper og vandhaner, og som altid, blev der taget ansvar hele vejen igennem og opgaven blev fulgt til dørs. Kort efter det første besøg var en samling blevet utæt, og KVIK VVS var hurtige til at rykke ud og ordne det: Ingen sure miner eller ekstra regninger. Kun en 100% professionel tilgang til tingene. Så alt i alt en positivt oplevelse
Smiley icon
René
via Anmeld Håndværker
Trustpilot

★★★★★

Gode folk hos KvikVVS

Hej alle, Som kom tiden, hvor jeg havde brug for hjælp… Havde fået anbefalet KvikVVS af en ven da jeg skulle have skiftet wc, vask og lidt småting. Jeg er 110% tilfreds med det hele. Oprydningen var langt bedre end jeg havde regnet med. Kvaliteten var og er stadig i top. Tonni overholdt alle aftaler, til trods for jeg ikke er den nemmeste at danse med. Stor ros, jeg vil altid bruge Tonni og KvikVVS fremover. Nemt og flexibelt. Gode folk her!
Stjerne icon
Søren
via Trustpilot

★★★★★

En VVS´er der er til at regne med!

Jeg kan kun anbefale Kvik VVS og Tonni! Aftalen blev overholdt i første forsøg (det er en kunst med håndværkere nogen gange) og Tonni lavede arbejdet hurtigt og professionelt. Jeg vil bestemt henvise andre til Kvik VVS – og har allerede gjort det – fremover og selv benytte mig af dem igen. Tak for supergod service!
Stjerne icon
Hanne
via Trustpilot

★★★★★

100% KvikVVS

Jeg kan kun anbefale Tonni og KvikVVS, det hele spillede 100% og der var ikke en finger at sætte på hans arbejde.. Og det rygtet med at håndværkere ikke gør tingende til tiden, det får Tonni altså sat til skamme, alt var færdig til aftalt tid..👌. Vil til hver en tid anbefale..👍.
Stjerne icon
Cherie
via Trustpilot
Din sparringspartner

Dygtige samarbejdspartnere

Vi har også mulighed for at være din sparringspartner og hjælpe dig med totalentreprise så du ikke skal stå med koordineringen af forskellige håndværkere.

Vi har mange dygtige samarbejdspartnere inden for forskellige områder af håndværk, som vi kan bruge til netop din opgave.

Hurtige genveje til
det område du søger

Badeværelse
Kalkfrit hjem
VVS-enterprise
Køkken
Varme / gulvvarme
Din lokale aut. VVS-installatør

Hvorfor skal du vælge os?

Høj håndværksmæssig kvalitet

Fornuftige priser

Punktlige og fleksible

Vi er din autoriserede vvs-installatør

Holdbare, funktionelle og æstetisk pæne løsninger

Hvorfor os