Velkommen til Kvik VVS Valby

Skriv til os


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  VVS til dine behov

  Vi er din lokale VVS’er i Valby, og omegn. Vi har mange års erfaring med VVS opgaver og vores faglige ekspertise betyder at vi kan løse alle de udfordringer og opgaver du har. Vores virksomheds adresse ligger i Valby, da vi selv bor der. Vi elsker at udføre VVS opgaver i lokalområdet. Vi løser selvfølgelig også opgaver i resten af Storkøbenhavn og andre områder af Sjælland. Dog har Valby en særlig plads hos Kvik VVS.

  Når du skal have løst opgaver igennem Kvik VVS kan du vide dig sikker på at de bliver udført med dine præferencer, behov, og ønsker i centrum. Vi vil altid forsøge at sammensætte en løsning, hvor vi tilpasser os dine behov. Vores erfaring har vist at det gør vores arbejde sjovere, men især også at du som kunde bliver gladere for resultatet.

  Din sparringspartner

  VVS installatør med alt inkluderet

  Kvik VVS Valby er sammensat af de bedste VVS’ere og VVS installatører. Vi varetager ikke kun de gængse VVS opgaver, vi har valgt at hæve baren for vores services og der betyder for dig, at du med Kvik VVS har én VVS’er som kan udfører opgaver fra A-Z.

  Vores ekspertise består blandt andet af følgende:

  Hvis du har en VVS opgave som ikke er nævnt ovenfor, såsom et tilstoppet afløb eller andet, så er vi sikre på at det også er noget vi kan klare. Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis du har eventuelle spørgsmål, eller hvis du står med en mere kompleks, eller speciel opgave. 

  Tilfredse kunder = Tilfreds VVS'er

  Hos os har vi tjek på de lovmæssige krav og følge hele tiden op på nye krav.

  Høj håndværksmæssig kvalitet og sikkerhed

  Hos Kvik VVS er vores primære mål at gøre dig glad, vi samler simpelthen på glade kunder. Du kan læse meget mere om hvor vores tidligere løste opgaver, og vores kunders oplevelse af resultatet og processen her.
   
  Vi er kendt blandt vores kunder, for vores punktlighed og vores imødekommenhed. Vi møder altid friske og veloplagte op til opgaverne, og altid med et smil på læben. Vores punktlighed er noget vores kunder er særligt glade for, da betyder at vi altid overholder den indgåede aftale både i forhold til pris, og aftalt tid. Det betyder at vores priser og tilbud er gennemsigtige, og at du som kunde får hvad du betaler for.  
   
  Vi sørger konstant for at være på forkant med ny viden, nye metoder, eller nye produkter og materialer. Alt sammen så vi kan levere det bedst mulige resultat.  De fleste VVS opgaver stiller nemlig store krav til udførslen, både i forhold til hvilke materialer der giver det bedste resultat, men også hvad gælder korrekt udførsel. Specielt disse to parametre skal være i fokus for at undgå ting som vandskader, utætheder. Med Kvik VVS kan du trygt overlade arbejdet til os, velvidende at opgaven bliver udført korrekt, og at installationerne opfylder lovgivningen

  Kontakt os nu for et
  uforpligtende tilbud


   81 21 30 31

   Ring til os

   info@kvikvvs.dk

   Skriv til os

   Badeværelse

   VVS installatør med garanti

   Hos Kvik VVS ved vi, at vi har den faglige kompetence til at levere flotte og holdbare resultater. Dog ved vi også, at vi trods alt kun er mennesker hvilket i meget få tilfælde potentielt kan betyde, at der kan opstår fejl eller mangler. I disse tilfælde vil vi altid forsøge at udbedrer fejlen, men alligevel har vi valgt at sikre din tryghed med en garantiordning. 

   Vi er medlem af TEKNIQ’s garantiordning som for dig betyder at du er dækket helt op til 150.000 kr. hvis fejlen alligevel skulle opstå. 

   Badeværelse med KvikVVS

   Det siger vores
   kunder om os

   Facebook

   ★★★★★

   Ved hvad de foretager sig

   Super kompetente folk som virkelig ved hvad de foretager sig 🙂 5 stjerner
   Face-Book logo
   Nikolaj
   via Facebook

   ★★★★★

   Super service

   Super service og hurtigt på pletten.
   Face-Book logo
   Lars
   via Facebook

   ★★★★★

   Varm anbefaling

   Perfekt arbejde og vejledning, varmt anbefale firmaet til andre som har brug for et firma som holder hvad de laver.
   Face-Book logo
   Nikolej
   via Facebook
   Håndværker

   ★★★★★

   Renovation af badeværelse

   Som det eneste af 3 andre VVS firmaer fik jeg hurtigt svar på forespørgsel vedrørende renovation af badeværelse. Har fået en venlig og imødekommende betjening. Resultatet er meget tilfredsstillende.
   Smiley icon
   Harriet
   via Anmeld Håndværker

   ★★★★★

   Klar anbefaling

   Jeg havde et problem med at mit toilet løb. KvikVVS var hurtig til at komme ud og fikse det. Der opstod udfordringer undervej fordi tidligere vvs’er ikke have bygget toilettet ordentlig ind i væggen. Jeg blev orienteret og havde mulighed for at vælge fremgangsmåde og blev også orienteret om ca. priser. Jeg synes også det var fedt de havde en lærling med og ekstra cool at der var 100% rabat på lærlingen. De efterlod stedet i fin stand og opryddet. Er meget tilfreds med hele forløbet. Kan klart anbefale dem.
   Smiley icon
   Anders
   via Anmeld Håndværker

   ★★★★★

   VVS-arbejde

   Vi fik udskiftet nogle rør, samlinger, bundpropper og vandhaner, og som altid, blev der taget ansvar hele vejen igennem og opgaven blev fulgt til dørs. Kort efter det første besøg var en samling blevet utæt, og KVIK VVS var hurtige til at rykke ud og ordne det: Ingen sure miner eller ekstra regninger. Kun en 100% professionel tilgang til tingene. Så alt i alt en positivt oplevelse
   Smiley icon
   René
   via Anmeld Håndværker
   Trustpilot

   ★★★★★

   Gode folk hos KvikVVS

   Hej alle, Som kom tiden, hvor jeg havde brug for hjælp… Havde fået anbefalet KvikVVS af en ven da jeg skulle have skiftet wc, vask og lidt småting. Jeg er 110% tilfreds med det hele. Oprydningen var langt bedre end jeg havde regnet med. Kvaliteten var og er stadig i top. Tonni overholdt alle aftaler, til trods for jeg ikke er den nemmeste at danse med. Stor ros, jeg vil altid bruge Tonni og KvikVVS fremover. Nemt og flexibelt. Gode folk her!
   Stjerne icon
   Søren
   via Trustpilot

   ★★★★★

   En VVS´er der er til at regne med!

   Jeg kan kun anbefale Kvik VVS og Tonni! Aftalen blev overholdt i første forsøg (det er en kunst med håndværkere nogen gange) og Tonni lavede arbejdet hurtigt og professionelt. Jeg vil bestemt henvise andre til Kvik VVS – og har allerede gjort det – fremover og selv benytte mig af dem igen. Tak for supergod service!
   Stjerne icon
   Hanne
   via Trustpilot

   ★★★★★

   100% KvikVVS

   Jeg kan kun anbefale Tonni og KvikVVS, det hele spillede 100% og der var ikke en finger at sætte på hans arbejde.. Og det rygtet med at håndværkere ikke gør tingende til tiden, det får Tonni altså sat til skamme, alt var færdig til aftalt tid..👌. Vil til hver en tid anbefale..👍.
   Stjerne icon
   Cherie
   via Trustpilot

   Leder du efter
   noget andet

   Er det ikke det du leder efter? Så har vi en masse andet vi kan hjælpe med
   Badeværelse
   Kalkfrit hjem
   VVS-enterprise
   Køkken
   Varme / gulvvarme

   Hvis du er i tvivl om hvad dit problem hører ind under, eller bare prøver at finde ud af hvad problemet kan være.
   Så giv os et kald og lad os snakke om hvordan vi løser dit problem bedst muligt. Ring til os på 81 21 30 31 nu og hør hvad vi kan gøre for dig.

   Eller udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud, som du så kan efterse.

   Din lokale aut. VVS-installatør

   Hvorfor skal du vælge os?

   Høj håndværksmæssig kvalitet

   Fornuftige priser

   Punktlige og fleksible

   Vi er din autoriserede vvs-installatør

   Holdbare, funktionelle og æstetisk pæne løsninger

   Hvorfor os

   Kontakt os i dag

   Vi glæder os til at se hvilke opgaver du har til os, og vi glæder os til at du bliver en del af vores samling af glade kunder. 

   Du er meget velkommen til at bestille et tilbud her på siden. Du har også muligheden for at ringe til på 81 21 30 31 eller skrive en mail på info@kvikvvs.dk

   I nogle tilfælde vil vi rigtig gerne bese opgaven inden vi giver et endegyldigt tilbud. Det betyder også at vi mere fleksibelt kan sammensætte et skræddersyet tilbud, præcis ud fra dine ønsker.