Autoriseret VVS installatør
i topklasse

Skriv til os


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Om os – VVS Installatør

  Vi er kendetegnet ved kvalitet, grundighed og service i topklasse. Virksomheden har løst en bred vifte af opgaver for private såvel som erhverv.

  Vi udfører alt inden for VVS og har særlig stor ekspertise inden for modernisering af badeværelser samt blødgøringsanlæg.

  Os i KvikVVS har fokus påkvalitetsløsninger

  Fokus er altid på at levere holdbare, funktionelle og æstetisk pæne løsninger, som vores kunder kan have glæde af i mange år frem.

  Arbejde med høj standard

  Vi bidrager selvfølgelig gerne med råd og vejledning, så du kan være sikker på et resultat, der på alle måder indfrier dine forventninger. Vores mål er altid at leve op til den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen. Du er naturligvis til enhver tid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, du kan også ringe til os på 81 21 30 31.​​

  Dygtige samarbejdspartnere

  Vi har også mulighed for at være din sparringspartner og hjælpe dig med totalentreprise så du ikke skal stå med koordineringen af forskellige håndværkere.

  Vi har mange dygtige samarbejdspartnere inden for forskellige områder af håndværk, som vi kan bruge til netop din opgave.

  Kvik VVs

  Tonni Rasmussen

  Adm. direktør

  Det siger vores
  kunder om os

  Facebook

  ★★★★★

  Ved hvad de foretager sig

  Super kompetente folk som virkelig ved hvad de foretager sig 🙂 5 stjerner
  Face-Book logo
  Nikolaj
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Super service og hurtigt på pletten.
  Face-Book logo
  Lars
  via Facebook

  ★★★★★

  Varm anbefaling

  Perfekt arbejde og vejledning, varmt anbefale firmaet til andre som har brug for et firma som holder hvad de laver.
  Face-Book logo
  Nikolej
  via Facebook
  Håndværker

  ★★★★★

  Renovation af badeværelse

  Som det eneste af 3 andre VVS firmaer fik jeg hurtigt svar på forespørgsel vedrørende renovation af badeværelse. Har fået en venlig og imødekommende betjening. Resultatet er meget tilfredsstillende.
  Smiley icon
  Harriet
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  Klar anbefaling

  Jeg havde et problem med at mit toilet løb. KvikVVS var hurtig til at komme ud og fikse det. Der opstod udfordringer undervej fordi tidligere vvs’er ikke have bygget toilettet ordentlig ind i væggen. Jeg blev orienteret og havde mulighed for at vælge fremgangsmåde og blev også orienteret om ca. priser. Jeg synes også det var fedt de havde en lærling med og ekstra cool at der var 100% rabat på lærlingen. De efterlod stedet i fin stand og opryddet. Er meget tilfreds med hele forløbet. Kan klart anbefale dem.
  Smiley icon
  Anders
  via Anmeld Håndværker

  ★★★★★

  VVS-arbejde

  Vi fik udskiftet nogle rør, samlinger, bundpropper og vandhaner, og som altid, blev der taget ansvar hele vejen igennem og opgaven blev fulgt til dørs. Kort efter det første besøg var en samling blevet utæt, og KVIK VVS var hurtige til at rykke ud og ordne det: Ingen sure miner eller ekstra regninger. Kun en 100% professionel tilgang til tingene. Så alt i alt en positivt oplevelse
  Smiley icon
  René
  via Anmeld Håndværker
  Trustpilot

  ★★★★★

  Gode folk hos KvikVVS

  Hej alle, Som kom tiden, hvor jeg havde brug for hjælp… Havde fået anbefalet KvikVVS af en ven da jeg skulle have skiftet wc, vask og lidt småting. Jeg er 110% tilfreds med det hele. Oprydningen var langt bedre end jeg havde regnet med. Kvaliteten var og er stadig i top. Tonni overholdt alle aftaler, til trods for jeg ikke er den nemmeste at danse med. Stor ros, jeg vil altid bruge Tonni og KvikVVS fremover. Nemt og flexibelt. Gode folk her!
  Stjerne icon
  Søren
  via Trustpilot

  ★★★★★

  En VVS´er der er til at regne med!

  Jeg kan kun anbefale Kvik VVS og Tonni! Aftalen blev overholdt i første forsøg (det er en kunst med håndværkere nogen gange) og Tonni lavede arbejdet hurtigt og professionelt. Jeg vil bestemt henvise andre til Kvik VVS – og har allerede gjort det – fremover og selv benytte mig af dem igen. Tak for supergod service!
  Stjerne icon
  Hanne
  via Trustpilot

  ★★★★★

  100% KvikVVS

  Jeg kan kun anbefale Tonni og KvikVVS, det hele spillede 100% og der var ikke en finger at sætte på hans arbejde.. Og det rygtet med at håndværkere ikke gør tingende til tiden, det får Tonni altså sat til skamme, alt var færdig til aftalt tid..👌. Vil til hver en tid anbefale..👍.
  Stjerne icon
  Cherie
  via Trustpilot

  Hurtige genveje til
  det område du søger

  Badeværelse
  Kalkfrit hjem
  VVS-enterprise
  Køkken
  Varme / gulvvarme
  Din lokale aut. VVS-installatør

  Hvorfor skal du vælge os?

  Høj håndværksmæssig kvalitet

  Fornuftige priser

  Punktlige og fleksible

  Vi er din autoriserede vvs-installatør

  Holdbare, funktionelle og æstetisk pæne løsninger

  Hvorfor os