Autoriseret VVS installatør
I TOPKLASSE

OM OS – VVS installatør

Vi er kendetegnet ved kvalitet, grundighed og service i topklasse. Virksomheden har løst en bred vifte af opgaver for private såvel som erhverv. Vi udfører alt inden for VVS og har særlig stor ekspertise inden for modernisering af badeværelser samt blødgøringsanlæg.

OS I KVIKVVS HAR FOKUS PÅ KVALITETSLØSNINGER
Fokus er altid på at levere holdbare, funktionelle og æstetisk pæne løsninger, som vores kunder kan have glæde af i mange år frem.

​ARBEJDE MED HØJ STANDARD
Vi bidrager selvfølgelig gerne med råd og vejledning, så du kan være sikker på et resultat, der på alle måder indfrier dine forventninger. Vores mål er altid at leve op til den høje standard, som vi har været kendt for siden etableringen. Du er naturligvis til enhver tid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, du kan også ringe til os på 81 21 30 31.​​

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud fra vvs installatør

DYGTIGE SAMARBEJDSPARTNERE.

Vi har også mulighed for at være din sparringspartner og hjælpe dig med totalentreprise så du ikke skal stå med koordineringen af forskellige håndværkere. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere inden for forskellige områder af håndværk, som vi kan bruge til netop din opgave.

DØGNSERVICE – VED AKUTTE VVS-PROBLEMER.

Skader opstår også efter kl 15.00 eller om natten.

Klik her og kom til vores 24/7 service

Læs på Trustpilot hvad vores kunder mener om os, eller på anmeld håndværker.

Vores kunder elsker os

9.1/10 +35 anmeldelser

Effektivitet og kvalitet

Vi har brugt kvikVVS til udskiftning af en række radiatorer samt til udbedring af problemer med vandforsyning til vores fjernvarmefyr.
Arbejdet blev udført umiddelbart efter vores anmodning om hjælp og der blev arbejdet effektivt og alt fungerede perfekt efterfølgende. Prisen for arbejdet var absolut rimelig. Det var mesteren, Tonni Rasmussen, og en makker der forestod opgaven – venlige og servicemindede. Vi vil bruge kvikVVS igen næste gang vi får brug for VVS-assistance.

Fantastisk service!

Har ikke en finger at sætte på de 2 flinke mænd fra KvikVVS.

Fra jeg kontaktede dem og til arbejdet var udført gik der en uge, og de var yderst flinke og hjælpsomme.

Jeg oplevede en stor fleksibilitet, da det kan være svært at få familieliv, arbejde og håndværkere til at gå op i en højere enhed.

Vil bestemt benytte dem igen.
5 store stjerner herfra.

Jeg skulle have skiftet noget så…

Jeg skulle have skiftet noget så simpelt som vandhanen (blandingsbatteriet) til min køkkenvask, da den var utæt. Jeg tænkte, at det ville koste en halv bondegård, men det måtte gøres, og jeg fandt mig selv nødsaget til at ringe til en VVS (kvikVVS). Herefter blev jeg kun mødt med venlighed og professionalisme. Tak for det gode arbejde til en yderst fornuftig pris!

  • Høj håndværksmæssig kvalitet

  • Fornuftige priser

  • Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde

  • Vi er autoriseret

  • Holdbare, funktionelle og æstetisk pæne løsninger

Hvem er vi

KvikVVS
CVR: 39235889

Kontakt os

KvikVVS logo med tekst
Tekniq Garanti Dansk VVS