Velkommen til Kvik VVS Hvidovre

Skriv til os


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  Din lokale VVS installatør i Hvidovre

  Vores kunder kender os for vores nøje udførte arbejde, og vores service som altid er i topklasse.

  Det er kvaliteter som vi lægger stor dyd i at efterleve, og det er også afspejlet i vores referencer fra glade kunder.
  Hos Kvik VVS går vi meget op i punktlighed, og det betyder for dig at vi altid løser opgaven til den aftale pris, og til det aftalte tidspunkt.

  Din sparringspartner

  Hvidovres VVS firma

  Vi arbejder med mange forskellige VVS opgaver til både privat og erhverv, og vi elsker at løse i opgaver i Hvidovre og omegn. Vi har hos Kvik VVS specialiseret i følgende ydelser. 

  Vores ekspertise består blandt andet af følgende:

  Har du et projekt som ikke er vist ovenfor, er du meget velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning. Ingen opgaver er for store eller for små. Vores forretning ligger sydvest for København, nemlig i Valby hvilket giver os optimal mulighed for at tilbyde VVS service til hele Hvidovre også. Vi varetager opgaver i hele København og Storkøbenhavn, da der et travlt område har vi selvfølgelig sørget for at uddanne og træne vores VVS installatører til at kunne udfører opgaven grundigt og inden for den aftale tidsramme. 

  VVS service med øje for detaljen

  Hvad end du har af opgaver til os, vil vi altid forsøge at efterleve opgaven. Skal du have skiftet armatur? Måske har du drømt om en fuld modernisering af dit badeværelse? Kort sagt, så du kan trygt stole på at Kvik VVS varetager opgaven til perfektion. Vi skal kunne se hinanden i øjnene når vi forlader din bolig, og derfor er det essentielt for os at vi efterlever dine behov.

  Vores top professionelle VVS montører og VVS installatører er trænet i aldrig at gå på kompromis med kvaliteten, og holdbarheden af vores arbejde. Derfor arbejder vi ud fra et anderledes koncept end hvad man ellers hører i vores branche. Vi skræddersyer opgaven ud fra dine behov, det betyder at vi 100% tillpasser os dine behov og ønsker og ikke den anden vej rundt.

  Kontakt os nu for et
  uforpligtende tilbud


   81 21 30 31

   Ring til os

   info@kvikvvs.dk

   Skriv til os

   Hvorfor bør du vælge Kvik VVS?

   Vi er dit lokale svar på alt hvad der hedder VVS arbejde. Vi tror på at kommunikationen i mellem vores VVS installatører og dig som kunde, skaber en grobund for et resultat du kan være glad for i de næste mange år.

   Vores virksomhed er bygget op omkring håndværk i høj kvalitet, konkurrencedygtige priser, og service i topklasse – Alt sammen med dig i centrum.

   Det siger vores
   kunder om os

   Facebook

   ★★★★★

   Ved hvad de foretager sig

   Super kompetente folk som virkelig ved hvad de foretager sig 🙂 5 stjerner
   Face-Book logo
   Nikolaj
   via Facebook

   ★★★★★

   Super service

   Super service og hurtigt på pletten.
   Face-Book logo
   Lars
   via Facebook

   ★★★★★

   Varm anbefaling

   Perfekt arbejde og vejledning, varmt anbefale firmaet til andre som har brug for et firma som holder hvad de laver.
   Face-Book logo
   Nikolej
   via Facebook
   Håndværker

   ★★★★★

   Renovation af badeværelse

   Som det eneste af 3 andre VVS firmaer fik jeg hurtigt svar på forespørgsel vedrørende renovation af badeværelse. Har fået en venlig og imødekommende betjening. Resultatet er meget tilfredsstillende.
   Smiley icon
   Harriet
   via Anmeld Håndværker

   ★★★★★

   Klar anbefaling

   Jeg havde et problem med at mit toilet løb. KvikVVS var hurtig til at komme ud og fikse det. Der opstod udfordringer undervej fordi tidligere vvs’er ikke have bygget toilettet ordentlig ind i væggen. Jeg blev orienteret og havde mulighed for at vælge fremgangsmåde og blev også orienteret om ca. priser. Jeg synes også det var fedt de havde en lærling med og ekstra cool at der var 100% rabat på lærlingen. De efterlod stedet i fin stand og opryddet. Er meget tilfreds med hele forløbet. Kan klart anbefale dem.
   Smiley icon
   Anders
   via Anmeld Håndværker

   ★★★★★

   VVS-arbejde

   Vi fik udskiftet nogle rør, samlinger, bundpropper og vandhaner, og som altid, blev der taget ansvar hele vejen igennem og opgaven blev fulgt til dørs. Kort efter det første besøg var en samling blevet utæt, og KVIK VVS var hurtige til at rykke ud og ordne det: Ingen sure miner eller ekstra regninger. Kun en 100% professionel tilgang til tingene. Så alt i alt en positivt oplevelse
   Smiley icon
   René
   via Anmeld Håndværker
   Trustpilot

   ★★★★★

   Gode folk hos KvikVVS

   Hej alle, Som kom tiden, hvor jeg havde brug for hjælp… Havde fået anbefalet KvikVVS af en ven da jeg skulle have skiftet wc, vask og lidt småting. Jeg er 110% tilfreds med det hele. Oprydningen var langt bedre end jeg havde regnet med. Kvaliteten var og er stadig i top. Tonni overholdt alle aftaler, til trods for jeg ikke er den nemmeste at danse med. Stor ros, jeg vil altid bruge Tonni og KvikVVS fremover. Nemt og flexibelt. Gode folk her!
   Stjerne icon
   Søren
   via Trustpilot

   ★★★★★

   En VVS´er der er til at regne med!

   Jeg kan kun anbefale Kvik VVS og Tonni! Aftalen blev overholdt i første forsøg (det er en kunst med håndværkere nogen gange) og Tonni lavede arbejdet hurtigt og professionelt. Jeg vil bestemt henvise andre til Kvik VVS – og har allerede gjort det – fremover og selv benytte mig af dem igen. Tak for supergod service!
   Stjerne icon
   Hanne
   via Trustpilot

   ★★★★★

   100% KvikVVS

   Jeg kan kun anbefale Tonni og KvikVVS, det hele spillede 100% og der var ikke en finger at sætte på hans arbejde.. Og det rygtet med at håndværkere ikke gør tingende til tiden, det får Tonni altså sat til skamme, alt var færdig til aftalt tid..👌. Vil til hver en tid anbefale..👍.
   Stjerne icon
   Cherie
   via Trustpilot

   Leder du efter
   noget andet

   Er det ikke det du leder efter? Så har vi en masse andet vi kan hjælpe med
   Badeværelse
   Kalkfrit hjem
   VVS-enterprise
   Køkken
   Varme / gulvvarme

   Hvis du er i tvivl om hvad dit problem hører ind under, eller bare prøver at finde ud af hvad problemet kan være.
   Så giv os et kald og lad os snakke om hvordan vi løser dit problem bedst muligt. Ring til os på 81 21 30 31 nu og hør hvad vi kan gøre for dig.

   Eller udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud, som du så kan efterse.

   Din lokale aut. VVS-installatør

   Hvorfor skal du vælge os?

   Høj håndværksmæssig kvalitet

   Fornuftige priser

   Punktlige og fleksible

   Vi er din autoriserede vvs-installatør

   Holdbare, funktionelle og æstetisk pæne løsninger

   Hvorfor os

   Kontakt din lokale VVS'er i Hvidovre

   Vores forretning ligger i Valby, nærmere betegnet Værkstedsvej 61, 2500 Valby. Du kan altid kontakte os via vores telefonnummer 81 21 30 31 og få et helt gratis og uforpligtende tilbud. Vi kan også kontaktes på mail info@kvikvss.dk, vi kommer glædeligt ud og beser opgaven inden, så vi i fællesskab kan skræddersy et tilbud som matcher dine behov.