VVS Frederiksberg

Din lokale VVS'er på Frederiksberg - KVIKVVS

Skriv til os


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  VVS til dine behov

  Vi har mange års erfaring i VVS-faget og det har klædt os på at til at kunne varetage alt fra de gængse VVS-opgaver, til de mest teknisk krævende opgaver.

  Vores arbejde retter sig både imod privat og erhverv, derfor står vi fast i at ingen opgave er for lille, og ingen opgave er for stor.

  VVS til dine behov

  Her kan du få et indblik i hvilke opgaver vi typisk løser for vores kunder. Som du kan læse i første afsnit tager vi imod alle opgaver, derfor skal du endelig ikke tøve med at kontakte os hvis dit projekt ikke indgår som en del er listen ovenfor.
  Din sparringspartner

  Vi efterlever dine ønsker og behov

  Vi arbejder efter at dine behov er i centrum, det betyder at vi altid vil forsøge at tilpasse vores løsninger præcis ud fra dine behov. Når du bestiller et uforpligtende tilbud på en VVS’er er det utroligt vigtigt at du får fat i den rigtige første gang. De fleste opgaver kræver en fagviden, som stiller høje krav til valg af design og materialer. Hvis disse ikke bliver valgt med omhu og med funktionaliteten i mente, kan det have store konsekvenser. 

  Det kan eksempelvis have følger som fugtskader, eller utætheder og i værste fald en ulovlig installation, der bl.a. ikke bliver dækket ved ulykker af forsikringen. KVIKVVS er til for at du undgår netop disse konsekvenser, derfor er vores top professionelle medarbejdere oplært i at kommunikere ift. hvad der foregår i dit hjem og hvordan vi har tænkt os at fortsætte arbejdet. Vi har gjort forarbejdet for at komme i mål hver gang, måske bliver du en del af vores samling af glade kunder?

  Frederiksbergs VVS'er og Installatører

  Vi arbejder til dagligt på at højne vores faglighed endnu mere end dagen før. Vores installatører og VVS’ere er altid opdateret på de nyeste metoder og teknikker så de kan efterleve kreative, såvel som klassiske resultater. Vi samler på glade kunder, og vores referencer vidner om vores punktlighed, effektivitet, og høje service.

  Vores forretning er placeret lidt udenfor Centrum, nemlig Valby. Netop derfor elsker vi at udfører VVS service på, og omkring Frederiksberg. Vi er din lokale VVS teknikker og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vores punktlighed er noget vi ofte hører godt om fra vores kunder, da det betyder at vi altid overholder aftalen hvad angår pris, og den aftalte tid.

  De fleste VVS opgaver kræver en autoriseret VVS’er til at udføre opgaven. Dette skyldes de lovmæssige krav for installationerne, som kræver en autorisation. Vi sender altid en autoriseret VVS’er ud når du bestiller et tilbud, således ved vi at lovkravende bliver overholdt og at arbejdet bliver kvalitetssikret. Nå vi kører ud til på Frederiksberg vil du altid blive mødt af smilende, imødekommende og autoriserede håndværkere.

  Kontakt os nu for et
  uforpligtende tilbud


   Det siger vores
   kunder om os

   Facebook

   ★★★★★

   Ved hvad de foretager sig

   Super kompetente folk som virkelig ved hvad de foretager sig 🙂 5 stjerner
   Face-Book logo
   Nikolaj
   via Facebook

   ★★★★★

   Super service

   Super service og hurtigt på pletten.
   Face-Book logo
   Lars
   via Facebook

   ★★★★★

   Varm anbefaling

   Perfekt arbejde og vejledning, varmt anbefale firmaet til andre som har brug for et firma som holder hvad de laver.
   Face-Book logo
   Nikolej
   via Facebook
   Håndværker

   ★★★★★

   Renovation af badeværelse

   Som det eneste af 3 andre VVS firmaer fik jeg hurtigt svar på forespørgsel vedrørende renovation af badeværelse. Har fået en venlig og imødekommende betjening. Resultatet er meget tilfredsstillende.
   Smiley icon
   Harriet
   via Anmeld Håndværker

   ★★★★★

   Klar anbefaling

   Jeg havde et problem med at mit toilet løb. KvikVVS var hurtig til at komme ud og fikse det. Der opstod udfordringer undervej fordi tidligere vvs’er ikke have bygget toilettet ordentlig ind i væggen. Jeg blev orienteret og havde mulighed for at vælge fremgangsmåde og blev også orienteret om ca. priser. Jeg synes også det var fedt de havde en lærling med og ekstra cool at der var 100% rabat på lærlingen. De efterlod stedet i fin stand og opryddet. Er meget tilfreds med hele forløbet. Kan klart anbefale dem.
   Smiley icon
   Anders
   via Anmeld Håndværker

   ★★★★★

   VVS-arbejde

   Vi fik udskiftet nogle rør, samlinger, bundpropper og vandhaner, og som altid, blev der taget ansvar hele vejen igennem og opgaven blev fulgt til dørs. Kort efter det første besøg var en samling blevet utæt, og KVIK VVS var hurtige til at rykke ud og ordne det: Ingen sure miner eller ekstra regninger. Kun en 100% professionel tilgang til tingene. Så alt i alt en positivt oplevelse
   Smiley icon
   René
   via Anmeld Håndværker
   Trustpilot

   ★★★★★

   Gode folk hos KvikVVS

   Hej alle, Som kom tiden, hvor jeg havde brug for hjælp… Havde fået anbefalet KvikVVS af en ven da jeg skulle have skiftet wc, vask og lidt småting. Jeg er 110% tilfreds med det hele. Oprydningen var langt bedre end jeg havde regnet med. Kvaliteten var og er stadig i top. Tonni overholdt alle aftaler, til trods for jeg ikke er den nemmeste at danse med. Stor ros, jeg vil altid bruge Tonni og KvikVVS fremover. Nemt og flexibelt. Gode folk her!
   Stjerne icon
   Søren
   via Trustpilot

   ★★★★★

   En VVS´er der er til at regne med!

   Jeg kan kun anbefale Kvik VVS og Tonni! Aftalen blev overholdt i første forsøg (det er en kunst med håndværkere nogen gange) og Tonni lavede arbejdet hurtigt og professionelt. Jeg vil bestemt henvise andre til Kvik VVS – og har allerede gjort det – fremover og selv benytte mig af dem igen. Tak for supergod service!
   Stjerne icon
   Hanne
   via Trustpilot

   ★★★★★

   100% KvikVVS

   Jeg kan kun anbefale Tonni og KvikVVS, det hele spillede 100% og der var ikke en finger at sætte på hans arbejde.. Og det rygtet med at håndværkere ikke gør tingende til tiden, det får Tonni altså sat til skamme, alt var færdig til aftalt tid..👌. Vil til hver en tid anbefale..👍.
   Stjerne icon
   Cherie
   via Trustpilot

   Leder du efter
   noget andet

   Er det ikke det du leder efter? Så har vi en masse andet vi kan hjælpe med
   Badeværelse
   Kalkfrit hjem
   VVS-enterprise
   Køkken
   Varme / gulvvarme

   Hvis du er i tvivl om hvad dit problem hører ind under, eller bare prøver at finde ud af hvad problemet kan være.
   Så giv os et kald og lad os snakke om hvordan vi løser dit problem bedst muligt. Ring til os på 81 21 30 31 nu og hør hvad vi kan gøre for dig.

   Eller udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud, som du så kan efterse.

   Din lokale aut. VVS-installatør

   Hvorfor skal du vælge os?

   Høj håndværksmæssig kvalitet

   Fornuftige priser

   Punktlige og fleksible

   Vi er din autoriserede vvs-installatør

   Holdbare, funktionelle og æstetisk pæne løsninger

   Hvorfor os

   Sådan kan du kontakte os

   Vi kan altid kontaktes selv hvis du akut har brug for os, også hvis det er udenfor Frederiksberg.

   Du kan bestille et tilbud her på vores hjemmeside, men du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 81 21 30 31 så tager vi glædeligt en samtale om hvordan vi hos Kvik VVS opfylder dine behov. Du kan også altid skrive til os via mail på info@kvikvvs.dk – Kontakt os og få et 100% gratis og helt uforpligtende tilbud.