KVALITET, GRUNDIGHED OG SERVICE
I TOPKLASSE

VARME & GULVVARME

Skal du have etableret gulvvarme eller have indreguleret dit eksisterende anlæg, giver vi professionel rådgivning. Vi kan rådgive dig om hvilket gulvvarmeanlæg, der egner sig bedst hos dig. Vi har mange års erfaring med VVS-arbejde og installation af gulvvarmesystemer. Fra de helt små gulvvarmeinstallationer på det lille badeværelse, til de store gulvvarmesystemer i institutioner, boliger og erhvervsbyggeri.

Med de nye opbygningsmuligheder der findes i dag, kan vi etablere gulvvarme med en opbygnings højde på kun 2 cm, og dit gulvvarmesystem kan udstyres med automatik og pumper, der sørger for, at varmen reguleres automatisk efter temperatur og klokkeslæt.

GODE RÅD

Ved korrekt indreguleret gulvvarme kan du reducere dit forbrug og sikre tilstrækkelig nedkølning af fjernvarmen. Derved spares penge og vores Co2 udledning mindskes.

Tjek at cirkulationspumpen ikke er fra før 2012, da den i så fald vil bruge for meget strøm.

Tjek endvidere at strømmen til cirkulationspumpen er tilsluttet el-nettet via gulvvarmestyringen. Dette bevirker, at pumpen slukker, når der ikke er behov for gulvvarme i huset, og der bruges derved ikke unødig strøm.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

DYGTIGE SAMARBEJDSPARTNERE.

Vi har også mulighed for at være din sparringspartner og hjælpe dig med totalentreprise så du ikke skal stå med koordineringen af forskellige håndværkere. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere inden for forskellige områder af håndværk, som vi kan bruge til netop din opgave.

DØGNSERVICE – VED AKUTTE VVS-PROBLEMER.

Skader opstår også efter kl 15.00 eller om natten.

Klik her og kom til vores 24/7 service

Læs hvad kunderne mener om os på anmeld håndværker.

Vores kunder elsker os

9.1/10 +35 anmeldelser

4,5 ud af 5 stjerne udfyldt logo

Effektivitet og kvalitet

Vi har brugt kvikVVS til udskiftning af en række radiatorer samt til udbedring af problemer med vandforsyning til vores fjernvarmefyr.
Arbejdet blev udført umiddelbart efter vores anmodning om hjælp og der blev arbejdet effektivt og alt fungerede perfekt efterfølgende. Prisen for arbejdet var absolut rimelig. Det var mesteren, Tonni Rasmussen, og en makker der forestod opgaven – venlige og servicemindede. Vi vil bruge kvikVVS igen næste gang vi får brug for VVS-assistance.

Fantastisk service!

Har ikke en finger at sætte på de 2 flinke mænd fra KvikVVS.

Fra jeg kontaktede dem og til arbejdet var udført gik der en uge, og de var yderst flinke og hjælpsomme.

Jeg oplevede en stor fleksibilitet, da det kan være svært at få familieliv, arbejde og håndværkere til at gå op i en højere enhed.

Vil bestemt benytte dem igen.
5 store stjerner herfra.

Jeg skulle have skiftet noget så…

Jeg skulle have skiftet noget så simpelt som vandhanen (blandingsbatteriet) til min køkkenvask, da den var utæt. Jeg tænkte, at det ville koste en halv bondegård, men det måtte gøres, og jeg fandt mig selv nødsaget til at ringe til en VVS (kvikVVS). Herefter blev jeg kun mødt med venlighed og professionalisme. Tak for det gode arbejde til en yderst fornuftig pris!

  • Høj håndværksmæssig kvalitet

  • Fornuftige priser

  • Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde

  • Vi er autoriseret

  • Holdbare, funktionelle og æstetisk pæne løsninger

Hvem er vi

KvikVVS
CVR: 39235889

Kontakt os

KvikVVS logo med tekst
Tekniq Garanti Dansk VVS