Opnå professionel hjælp,
råd og vejledning
til badeværelse

Renovering af badeværelset

Skriv til os


  Vi vender tilbage på din henvendelse indenfor 48 timer.

  VVS til dit badeværelse

  Ingen opgaver er for små eller for store for KvikVvs så om du ønsker at få skiftet et armatur eller total modenisering af dit badeværelse så kan du trygt kontakte os.

  Hvis du skal have et nyt badeværelse er der mange ting at huske på, vidste du at:

  Din sparringspartner

  Dygtige samarbejdspartnere

  Vi har også mulighed for at være din sparringspartner og hjælpe dig med totalentreprise så du ikke skal stå med koordineringen af forskellige håndværkere. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere inden for forskellige områder af håndværk, som vi kan bruge til netop din opgave.

  Din sikkerhed

  Hos os har vi tjek på de lovmæssige krav og følge hele tiden op på nye krav.

  Høj håndværksmæssig kvalitet og sikkerhed

  Du skal tages stilling til designet, materialerne og diverse VVS-installationer. Det kan have store konsekvenser at vælge den forkerte håndværker, det kan resultere i fugtskader og andre utætheder og ulovlig installation, men du kan være tryg hos os derfor kvalitetssikre vi altid vores arbejde, med både billeddokumentation samt kvalitetdokument som KLS.

  Desuden kræver områder som el og kloak også autorisation.Vi har også erfaring med at stå for den totale koordinering af hele opgaven, så du undgår at skulle have kontakt med en lang række af forskellige håndværkere.

  Vi koordinerer alt fra planlægning, murer, tømrer, el-installatør m.fl., så du ikke skal gøre andet, end at se på. Det sparer dig tid, og hele processen bliver mere effektiv, fordi vi sørger for, at håndværkerne bliver planlagt i den korrekte rækkefølge, så tiden ikke bliver spildt. Samtidig er du sikret, at alt arbejdet bliver udført af professionelle og kompetente håndværkere, der har helt styr på, hvad det er, de laver. Du vil få én kontakt person fra start til slut hvilket gør at du bare kan lære dig tilbage og nyde KvikVvs klare opgaverne. Vi står altid til rådighed via. mail, telefon eller besøg på kontoret.

  Kontakt os nu for et
  uforpligtende tilbud


   81 21 30 31

   Ring til os

   info@kvikvvs.dk

   Skriv til os

   Badeværelse

   Lidt om os

   Skal du have nyt badeværelse eller have renoveret det gamle? Så er du kommet det rigtige sted hen.

   Hos KvikVVS er vores mål at være kvalitetsbevidste, grundige og højt serviceniveau. Det gør vi for at kunne skabe relationer som gerne skal være langvarige og positive for begge parter.

   Siden vores start har vi arbejdet på at skabe relationer i branchen så vi evt. kan finde en pakkeløsning til at løse dit problem. Det sparer dig tid og vi kan stå inde for vores samarbejdspartnere, så du er sikret den højeste kvalitet og service. Vi garantere at vi levere et ordentligt resultat som vi selv er 110% tilfredse med, sådan at du som kunde også bør være tilfreds.

   Mange VVS installationer kræver autorisation og det har vi selvfølgelig også. Det giver dig som kunde en tryghed i at sikkerhedsstyrelsen har godkendt os til at lave lovlige installationer der virker. Du kan læse mere om hvad det indebærer på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

   Badeværelse med KvikVVS

   Det siger vores
   kunder om os

   Facebook

   ★★★★★

   Ved hvad de foretager sig

   Super kompetente folk som virkelig ved hvad de foretager sig 🙂 5 stjerner
   Face-Book logo
   Nikolaj
   via Facebook

   ★★★★★

   Super service

   Super service og hurtigt på pletten.
   Face-Book logo
   Lars
   via Facebook

   ★★★★★

   Varm anbefaling

   Perfekt arbejde og vejledning, varmt anbefale firmaet til andre som har brug for et firma som holder hvad de laver.
   Face-Book logo
   Nikolej
   via Facebook
   Håndværker

   ★★★★★

   Renovation af badeværelse

   Som det eneste af 3 andre VVS firmaer fik jeg hurtigt svar på forespørgsel vedrørende renovation af badeværelse. Har fået en venlig og imødekommende betjening. Resultatet er meget tilfredsstillende.
   Smiley icon
   Harriet
   via Anmeld Håndværker

   ★★★★★

   Klar anbefaling

   Jeg havde et problem med at mit toilet løb. KvikVVS var hurtig til at komme ud og fikse det. Der opstod udfordringer undervej fordi tidligere vvs’er ikke have bygget toilettet ordentlig ind i væggen. Jeg blev orienteret og havde mulighed for at vælge fremgangsmåde og blev også orienteret om ca. priser. Jeg synes også det var fedt de havde en lærling med og ekstra cool at der var 100% rabat på lærlingen. De efterlod stedet i fin stand og opryddet. Er meget tilfreds med hele forløbet. Kan klart anbefale dem.
   Smiley icon
   Anders
   via Anmeld Håndværker

   ★★★★★

   VVS-arbejde

   Vi fik udskiftet nogle rør, samlinger, bundpropper og vandhaner, og som altid, blev der taget ansvar hele vejen igennem og opgaven blev fulgt til dørs. Kort efter det første besøg var en samling blevet utæt, og KVIK VVS var hurtige til at rykke ud og ordne det: Ingen sure miner eller ekstra regninger. Kun en 100% professionel tilgang til tingene. Så alt i alt en positivt oplevelse
   Smiley icon
   René
   via Anmeld Håndværker
   Trustpilot

   ★★★★★

   Gode folk hos KvikVVS

   Hej alle, Som kom tiden, hvor jeg havde brug for hjælp… Havde fået anbefalet KvikVVS af en ven da jeg skulle have skiftet wc, vask og lidt småting. Jeg er 110% tilfreds med det hele. Oprydningen var langt bedre end jeg havde regnet med. Kvaliteten var og er stadig i top. Tonni overholdt alle aftaler, til trods for jeg ikke er den nemmeste at danse med. Stor ros, jeg vil altid bruge Tonni og KvikVVS fremover. Nemt og flexibelt. Gode folk her!
   Stjerne icon
   Søren
   via Trustpilot

   ★★★★★

   En VVS´er der er til at regne med!

   Jeg kan kun anbefale Kvik VVS og Tonni! Aftalen blev overholdt i første forsøg (det er en kunst med håndværkere nogen gange) og Tonni lavede arbejdet hurtigt og professionelt. Jeg vil bestemt henvise andre til Kvik VVS – og har allerede gjort det – fremover og selv benytte mig af dem igen. Tak for supergod service!
   Stjerne icon
   Hanne
   via Trustpilot

   ★★★★★

   100% KvikVVS

   Jeg kan kun anbefale Tonni og KvikVVS, det hele spillede 100% og der var ikke en finger at sætte på hans arbejde.. Og det rygtet med at håndværkere ikke gør tingende til tiden, det får Tonni altså sat til skamme, alt var færdig til aftalt tid..👌. Vil til hver en tid anbefale..👍.
   Stjerne icon
   Cherie
   via Trustpilot
   Vi holder os opdateret

   Efteruddannelse giver mening

   Vi er opdateret på alle de nyeste produkter samt metoder sådan at vi kan sikre dig den bedste kvalitet som holder.

   Det nytter ikke noget at handle med nogen der bare sætter det op og det så falder fra hinanden ugen efter. Derfor efteruddanner vi vores personale sådan, at du som kunde er sikret den nyeste og de mest holdbare produkter, og derfor bliver glad for resultatet.

   Ydermere er vi up-to-date og har styr på de lovmæssige krav og følger op på de nyeste krav.

   Medlem af Tekniq

   Du skal dog ikke bare tage vores ord for det, vi er medlem af Tekniq´s garantiordning for at sikre dig den bedste service og kvalitet.

   Ydermere har vi en masse anmeldelser fra vores kunder du også kan læse, de har anmeldt os via anmeld håndværker. Her kan du læse om hvad vores kunder reelt mener om os uden at vi har indflydelse på hvad deres mening er om vores ydelser.

   Vi er medlem da vi ved hvor store konsekvenser det kan være for vores kunder, hvis man har valgt en forkert håndværker som har lavet et dårligt stykke arbejde der kan resultere i flækkede fliser, fugt i væggene, og mange andre ærgerlige ting.

   Ingen opgaver er
   for store eller små

   Hvilke ydelser kan du få hos os? der er ikke nogle opgaver der er for små eller store

   Vi renovere badeværelser eller hjælper med nybyggeri. Dermed kan vi være med fra start hvor du er sikret den bedste service og det bedste stykke arbejde med den højeste kvalitet.

   Om det er udsugning på badeværelset, fliser på badeværelset eller bare generelt renovering af badeværelser, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan bare ringe og hører nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.

   Vi er med dig hele vejen, for at du kan være tryg ved vores arbejde, derfor har vi en dialog inden vi går i gang og undervejs. Da det er dig der skal være tilfreds med det endelige resultat så tager vi en dialog med dig omkring hvordan designet skal være, hvilke materieler der skal bruges, og hvilke installationer der skal laves. På den måde opnår vi det resultat du ønsker og så er begge parter tilfredse.

   Vi giver derfor dig muligheden for at designe og vælge det hele, men med grundig rådgivning fra os sådan at der ikke skulle ske nogle ulykker.

   Mange samarbejdspartnere

   Vores samarbejdspartnere er mange, og det har vores arbejde gjort.

   Vi prøver at få så mange samarbejdspartnere som mulig i et vidst omfang, sådan at vi kan hjælpe dig som kunde uanset hvad dit problem kan være. Vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu sådan, at du som kunde kan være tryg ved at vi henviser til dig vores partnere.

   Ydermere så sparer det dig en masse tid da vi kan planlægge det hurtigere og vi kan starte hurtigst muligt. Og det sparer dig penge da vi kan lave en aftale om en pakkeløsning frem for at du skal ud og forhandle mere flere forskellige virksomheder.

   Skriv til os


    Ring eller skriv
    til os i dag

    Ting at have med
    i dine overvejelser

    Vi kan leve det hele så hvis du kommer med dine ideer skal vi nok sørge for, at komme med vores løsning på opgaven.

    Du skal tænke over

    Hvilken type badeværelse skal det være?

    Skal det være et wellness badeværelse eller skal det være et badeværelse til hele familien?

    Vi kan lave det hele, du kan undersøge hvad vi kan ved at læse om det her på hjemmesiden. Du kan se hvad vores kunder mener på anmeld håndværker, eller du kan ringe os op og tage en dialog med os.

    Kontakt os i dag, så kan vi se om det er os, der skal lave dit næste badeværelses projekt.

    Kivkvvs vandrør

    Priser på badeværelse

    Der er stor forskel på priserne og opgaverne kan variere meget, så en generel pris er svær at komme med.

    Men hvis du ringer eller skriver til os, kan vi finde en løsning sammen som du er tilfreds med. Vi går efter at yde den højeste service, bedste kvalitet og bruge de bedste materialer så du kan være sikker på at vores arbejde holder.

    Vores priser er fornuftige og det er de fordi, at der er kun en ting der er værre end at sige ja til et alt for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et alt for billigt tilbud der ender ud i at koste alt for meget pga. dårligt arbejde.


     Badeværelse på Trustpilot

     Trustpilot

     Du kan læse mere omkring hvad vores kunder mener om os på Trustpilot, hvor 86% af de kunder der har givet os en anmeldelse har givet os 5 stjerner.

     Det syntes vi er meget acceptabelt, men vores mål er da at alle 100% giver os 5 stjerner. Du kan læse nogle af disse anmeldelser og dermed vurdere om du vil kontakte os og hører hvad vi kan tilbyde. Eller hvis du er kunde hos os kan du efterlade en anmeldelse.

     Det siger vores kunder

     Leder du efter
     noget andet

     Er det ikke det du leder efter? Så har vi en masse andet vi kan hjælpe med
     Badeværelse
     Kalkfrit hjem
     VVS-enterprise
     Køkken
     Varme / gulvvarme

     Hvis du er i tvivl om hvad dit problem hører ind under, eller bare prøver at finde ud af hvad problemet kan være.
     Så giv os et kald og lad os snakke om hvordan vi løser dit problem bedst muligt. Ring til os på 81 21 30 31 nu og hør hvad vi kan gøre for dig.

     Eller udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud, som du så kan efterse.

     Din lokale aut. VVS-installatør

     Hvorfor skal du vælge os?

     Høj håndværksmæssig kvalitet

     Fornuftige priser

     Punktlige og fleksible

     Vi er din autoriserede vvs-installatør

     Holdbare, funktionelle og æstetisk pæne løsninger

     Hvorfor os