OPNÅ PROFESSIONEL HJÆLP, RÅD
OG VEJLEDNING TIL BADEVÆRELSE

BADE­VÆRELSE

Ingen opgaver er for små eller for store for KvikVvs så om du ønsker at få skiftet et armatur eller total modenisering af dit badeværelse så kan du trygt kontakte os.

Hvis du skal have et nyt badeværelse er der mange ting at huske på, vidste du at:

– De fleste vvs installationer kræver autorisation
– Der høje lovmæssige krav for installationerne
– Arbejdet skal kvalitetssikres

Hos os har vi tjek på de lovmæssige krav og følge hele tiden op på nye krav

Du skal tages stilling til designet, materialerne og diverse VVS-installationer. Det kan have store konsekvenser at vælge den forkerte håndværker, det kan resultere i fugtskader og andre utætheder og ulovlig installation, men du kan være tryg hos os derfor kvalitetssikre vi altid vores arbejde, med både billeddokumentation samt kvalitetdokument som KLS.

Desuden kræver områder som el og kloak også autorisation.Vi har også erfaring med at stå for den totale koordinering af hele opgaven, så du undgår at skulle have kontakt med en lang række af forskellige håndværkere.

Vi koordinerer alt fra planlægning, murer, tømrer, el-installatør m.fl., så du ikke skal gøre andet, end at se på. Det sparer dig tid, og hele processen bliver mere effektiv, fordi vi sørger for, at håndværkerne bliver planlagt i den korrekte rækkefølge, så tiden ikke bliver spildt. Samtidig er du sikret, at alt arbejdet bliver udført af professionelle og kompetente håndværkere, der har helt styr på, hvad det er, de laver. Du vil få én kontakt person fra start til slut hvilket gør at du bare kan lære dig tilbage og nyde KvikVvs klare opgaverne. Vi står altid til rådighed via. mail, telefon eller besøg på kontoret.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

DYGTIGE SAMARBEJDSPARTNERE.

Vi har også mulighed for at være din sparringspartner og hjælpe dig med totalentreprise så du ikke skal stå med koordineringen af forskellige håndværkere. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere inden for forskellige områder af håndværk, som vi kan bruge til netop din opgave.

DØGNSERVICE – VED AKUTTE VVS-PROBLEMER.

Skader opstår også efter kl 15.00 eller om natten.

Klik her og kom til vores 24/7 service

Vores kunder elsker os

9.1/10 +35 anmeldelser

Effektivitet og kvalitet

Vi har brugt kvikVVS til udskiftning af en række radiatorer samt til udbedring af problemer med vandforsyning til vores fjernvarmefyr.
Arbejdet blev udført umiddelbart efter vores anmodning om hjælp og der blev arbejdet effektivt og alt fungerede perfekt efterfølgende. Prisen for arbejdet var absolut rimelig. Det var mesteren, Tonni Rasmussen, og en makker der forestod opgaven – venlige og servicemindede. Vi vil bruge kvikVVS igen næste gang vi får brug for VVS-assistance.

Fantastisk service!

Har ikke en finger at sætte på de 2 flinke mænd fra KvikVVS.

Fra jeg kontaktede dem og til arbejdet var udført gik der en uge, og de var yderst flinke og hjælpsomme.

Jeg oplevede en stor fleksibilitet, da det kan være svært at få familieliv, arbejde og håndværkere til at gå op i en højere enhed.

Vil bestemt benytte dem igen.
5 store stjerner herfra.

Jeg skulle have skiftet noget så…

Jeg skulle have skiftet noget så simpelt som vandhanen (blandingsbatteriet) til min køkkenvask, da den var utæt. Jeg tænkte, at det ville koste en halv bondegård, men det måtte gøres, og jeg fandt mig selv nødsaget til at ringe til en VVS (kvikVVS). Herefter blev jeg kun mødt med venlighed og professionalisme. Tak for det gode arbejde til en yderst fornuftig pris!

  • Høj håndværksmæssig kvalitet

  • Fornuftige priser

  • Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde

  • Vi er autoriseret

  • Holdbare, funktionelle og æstetisk pæne løsninger

Hvem er vi

KvikVVS
CVR: 39235889

Kontakt os

Tekniq Garanti Dansk VVS