OPNÅ PROFESSIONEL HJÆLP, RÅD
OG VEJLEDNING TIL BADEVÆRELSE

RENOVERING AF BADE­VÆRELSET

Ingen opgaver er for små eller for store for KvikVvs så om du ønsker at få skiftet et armatur eller total modenisering af dit badeværelse så kan du trygt kontakte os.

Hvis du skal have et nyt badeværelse er der mange ting at huske på, vidste du at:

– De fleste vvs installationer kræver autorisation
– Der høje lovmæssige krav for installationerne
– Arbejdet skal kvalitetssikres

Hos os har vi tjek på de lovmæssige krav og følge hele tiden op på nye krav

Du skal tages stilling til designet, materialerne og diverse VVS-installationer. Det kan have store konsekvenser at vælge den forkerte håndværker, det kan resultere i fugtskader og andre utætheder og ulovlig installation, men du kan være tryg hos os derfor kvalitetssikre vi altid vores arbejde, med både billeddokumentation samt kvalitetdokument som KLS.

Desuden kræver områder som el og kloak også autorisation.Vi har også erfaring med at stå for den totale koordinering af hele opgaven, så du undgår at skulle have kontakt med en lang række af forskellige håndværkere.

Vi koordinerer alt fra planlægning, murer, tømrer, el-installatør m.fl., så du ikke skal gøre andet, end at se på. Det sparer dig tid, og hele processen bliver mere effektiv, fordi vi sørger for, at håndværkerne bliver planlagt i den korrekte rækkefølge, så tiden ikke bliver spildt. Samtidig er du sikret, at alt arbejdet bliver udført af professionelle og kompetente håndværkere, der har helt styr på, hvad det er, de laver. Du vil få én kontakt person fra start til slut hvilket gør at du bare kan lære dig tilbage og nyde KvikVvs klare opgaverne. Vi står altid til rådighed via. mail, telefon eller besøg på kontoret.

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

DYGTIGE SAMARBEJDSPARTNERE.

Vi har også mulighed for at være din sparringspartner og hjælpe dig med totalentreprise så du ikke skal stå med koordineringen af forskellige håndværkere. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere inden for forskellige områder af håndværk, som vi kan bruge til netop din opgave.

DØGNSERVICE – VED AKUTTE VVS-PROBLEMER.

Skader opstår også efter kl 15.00 eller om natten.

Klik her og kom til vores 24/7 service

BADE­VÆRELSE

Skal du have nyt badeværelse eller have renoveret det gamle? Så er du kommet det rigtige sted hen.

Lidt om os

Hos KvikVVS er vores mål at være kvalitetsbevidste, grundige og højt serviceniveau. Det gør vi for at kunne skabe relationer som gerne skal være langvarige og positive for begge parter.

Siden vores start har vi arbejdet på at skabe relationer i branchen så vi evt. kan finde en pakkeløsning til at løse dit problem. Det sparer dig tid og vi kan stå inde for vores samarbejdspartnere, så du er sikret den højeste kvalitet og service. Vi garantere at vi levere et ordentligt resultat som vi selv er 110% tilfredse med, sådan at du som kunde også bør være tilfreds.

Mange VVS installationer kræver autorisation og det har vi selvfølgelig også. Det giver dig som kunde en tryghed i at sikkerhedsstyrelsen har godkendt os til at lave lovlige installationer der virker. Du kan læse mere om hvad det indebærer på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside.

Efteruddannelse giver mening

Vi er opdateret på alle de nyeste produkter samt metoder sådan at vi kan sikre dig den bedste kvalitet som holder. Det nytter ikke noget at handle med nogen der bare sætter det op og det så falder fra hinanden ugen efter. Derfor efteruddanner vi vores personale sådan, at du som kunde er sikret den nyeste og de mest holdbare produkter, og derfor bliver glad for resultatet.

Ydermere er vi up-to-date og har styr på de lovmæssige krav og følger op på de nyeste krav.

Medlem af Tekniq

Du skal dog ikke bare tage vores ord for det, vi er medlem af Tekniq´s garantiordning for at sikre dig den bedste service og kvalitet. Ydermere har vi en masse anmeldeser fra vores kunder du også kan læse, de har anmeldt os via anmeld håndværker. Her kan du læse om hvad vores kunder reelt mener om os uden at vi har indflydelse på hvad deres mening er om vores ydelser.

Vi er medlem da vi ved hvor store konsekvenser det kan være for vores kunder, hvis man har valgt en forkert håndværker som har lavet et dårligt stykke arbejde der kan resultere i flækkede fliser, fugt i væggene, og mange andre ærgerlige ting.

Hvilke ydelser kan du få hos os? der er ikke nogle opgaver der er for små eller store

Vi renovere badeværelser eller hjælper med nybyggeri. Dermed kan vi være med fra start hvor du er sikret den bedste service og det bedste stykke arbejde med den højeste kvalitet. Om det er udsugning på badeværelset, fliser på badeværelset eller bare generelt renovering af badeværelser, så er vi klar til at hjælpe dig. Du kan bare ringe og hører nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.

Vi er med dig hele vejen, for at du kan være tryg ved vores arbejde, derfor har vi en dialog inden vi går i gang og undervejs. Da det er dig der skal være tilfreds med det endelige resultat så tager vi en dialog med dig omkring hvordan designet skal være, hvilke materieler der skal bruges, og hvilke installationer der skal laves. På den måde opnår vi det resultat du ønsker og så er begge parter tilfredse.

Vi giver derfor dig muligheden for at designe og vælge det hele, men med grundig rådgivning fra os sådan at der ikke skulle ske nogle ulykker.

Mange samarbejdspartnere

Vores samarbejdspartnere er mange, og det har vores arbejde gjort. Vi prøver at få så mange samarbejdspartnere som mulig i et vidst omfang, sådan at vi kan hjælpe dig som kunde uanset hvad dit problem kan være. Vi vælger vores samarbejdspartnere med omhu sådan, at du som kunde kan være tryg ved at vi henviser til dig vores partnere.

Ydermere så sparer det dig en masse tid da vi kan planlægge det hurtigere og vi kan starte hurtigst muligt. Og det sparer dig penge da vi kan lave en aftale om en pakkeløsning frem for at du skal ud og forhandle mere flere forskellige virksomheder.

Ting at have med i dine overvejelser

Vi kan leve det hele så hvis du kommer med dine ideer skal vi nok sørge for, at komme med vores løsning på opgaven.

Du skal tænke over:

– Hvor mange der skal bruge badeværelset?
– Hvor meget opbevaringsplads skal i bruge?
– Skal der nyt gulv? Gulvvarme?
– Fliser på væggene?
– Hvor mange håndvaske?
– Håndklædetørre?
– Badekar? Brusekabine? Bruseniche?
– Hvilket type toilet skal det være? Varme i sædet? Automatisk vask og tørring?
– Og meget mere.

Hvilken type badeværelse skal det være?

Skal det være et wellness badeværelse eller skal det være et badeværelse til hele familien?

Vi kan lave det hele, du kan undersøge hvad vi kan ved at læse om det her på hjemmesiden, du kan se hvad vores kunder mener på anmeld håndværker eller du kan ringe os op og tage en dialog med os, og så kan vi se om det er os der skal lave dit næste badeværelses projekt.

Priser på badeværelse

Der er stor forskel på priserne og opgaverne kan variere meget, så en generel pris er svær at komme med. Men hvis du ringer eller skriver til os, kan vi finde en løsning sammen som du er tilfreds med. Vi går efter at yde den højeste service, bedste kvalitet og bruge de bedste materialer så du kan være sikker på at vores arbejde holder.  Vores priser er fornuftige og det er de fordi, at der er kun en ting der er værre end at sige ja til et alt for dyrt tilbud, og det er at sige ja til et alt for billigt tilbud der ender ud i at koste alt for meget pga. dårligt arbejde.

Trustpilot

Du kan læse mere omkring hvad vores kunder mener om os på Trustpilot, hvor 86% af de kunder der har givet os en anmeldelse har givet os 5 stjerner. Det syntes vi er meget acceptabelt, men vores mål er da at alle 100% giver os 5 stjerner. Du kan læse nogle af disse anmeldelser og dermed vurdere om du vil kontakte os og hører hvad vi kan tilbyde. Eller hvis du er kunde hos os kan du efterlade en anmeldelse.

Leder du efter noget andet?

Er det ikke det du leder efter? Så har vi en masse andet vi kan hjælpe med:
– Varme/gulvvarme
– Kalkfrit hjem
– VVS-enterprise
– Køkken

Hvis du er i tvivl om hvad dit problem hører ind under, eller bare prøver at finde ud af hvad problemet kan være. Så giv os et kald og lad os snakke om hvordan vi løser dit problem bedst muligt. Ring til os på 81 21 30 31 nu og hør hvad vi kan gøre for dig. Eller udfyld vores kontaktformular og vi vender tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud, som du så kan efterse.

Ring 24 timer i døgnet

Ja du læste rigtigt, vi er klar 24 timer i døgnet for at yde en god service for dig. Vi ved godt at diverse ting kan opstå udenfor normal åbningstid, og derfor giver det god mening at vi kan hjælpe dig, også kl. 3 om natten når problemet opstår.

Ring nu på 81 21 30 31.

Logo af animeret mand med værktøj i hånden
Tonni Rasmussen adm. direktør Kvikvvs
Medarbejder arbejder på noget udstyr

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

DYGTIGE SAMARBEJDSPARTNERE.

Vi har også mulighed for at være din sparringspartner og hjælpe dig med totalentreprise så du ikke skal stå med koordineringen af forskellige håndværkere. Vi har mange dygtige samarbejdspartnere inden for forskellige områder af håndværk, som vi kan bruge til netop din opgave.

DØGNSERVICE – VED AKUTTE VVS-PROBLEMER.

Skader opstår også efter kl 15.00 eller om natten.

Klik her og kom til vores 24/7 service

Vores kunder elsker os

9.1/10 +35 anmeldelser

Effektivitet og kvalitet

Vi har brugt kvikVVS til udskiftning af en række radiatorer samt til udbedring af problemer med vandforsyning til vores fjernvarmefyr.
Arbejdet blev udført umiddelbart efter vores anmodning om hjælp og der blev arbejdet effektivt og alt fungerede perfekt efterfølgende. Prisen for arbejdet var absolut rimelig. Det var mesteren, Tonni Rasmussen, og en makker der forestod opgaven – venlige og servicemindede. Vi vil bruge kvikVVS igen næste gang vi får brug for VVS-assistance.

Fantastisk service!

Har ikke en finger at sætte på de 2 flinke mænd fra KvikVVS.

Fra jeg kontaktede dem og til arbejdet var udført gik der en uge, og de var yderst flinke og hjælpsomme.

Jeg oplevede en stor fleksibilitet, da det kan være svært at få familieliv, arbejde og håndværkere til at gå op i en højere enhed.

Vil bestemt benytte dem igen.
5 store stjerner herfra.

Jeg skulle have skiftet noget så…

Jeg skulle have skiftet noget så simpelt som vandhanen (blandingsbatteriet) til min køkkenvask, da den var utæt. Jeg tænkte, at det ville koste en halv bondegård, men det måtte gøres, og jeg fandt mig selv nødsaget til at ringe til en VVS (kvikVVS). Herefter blev jeg kun mødt med venlighed og professionalisme. Tak for det gode arbejde til en yderst fornuftig pris!

  • Høj håndværksmæssig kvalitet

  • Fornuftige priser

  • Vi kvalitetssikrer altid vores arbejde

  • Vi er autoriseret

  • Holdbare, funktionelle og æstetisk pæne løsninger

Hvem er vi

KvikVVS
CVR: 39235889

Kontakt os

KvikVVS logo med tekst
Tekniq Garanti Dansk VVS